Coordinator de proiect

Jugend am Werk Steiermark GmbH, Austria

Logo Jugend am Werk SteiermarkJugend am Werk este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii sociale din Austria, regiunea Stiria. Împreună cu colaboratorii săi și cu cei peste 800 de angajați lucrează la dezvoltarea unor noi perspective de viață. Activitățile se desfășoară în 59 locații diferite din această regiune în următoarele domenii: îngrijirea și integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, educația tinerilor, ajutor la găsirea unui loc de muncă, intervenții timpurii, ajutarea refugiaților, intervenții de criză respectiv îngrijirea tinerilor. Oferă servicii personalizate cu o abordare centrată pe client, cu experiență vastă în domeniu și personal calificat. Jugend am Werk are o experiență de 30 de ani în domeniul îngrijirii tinerilor respectiv intervenției sociale. Jugend am Werk Steiermark GmbH este o organizație non-profit care a implementat un sistem de management certificat ISO 9001:2008.

Contact
Regina ENZENHOFER
Tel: +43 50 7900 3200
Mobil: +43 664 80006 4022
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.jaw.or.at

 

Parteneri de proiect

Formazione Co&So Network, Italia

Logo FormAzione Co&So NetworkEste un consorţiu format din zece cooperative sociale din Florenţa. Rețeaua FormAzione Co&So colaborează pe baza contractelor de achiziţie publică încheiată cu Municipiul Provinciei, şi prestează multiple servicii în numele acestuia. FCN are 10 angajaţi proprii dar personalul total al consorțiului este de peste 700 de angajaţi. FCN este instituţia însărcinată cu organizarea educaţiei persoanelor cu dizabilităţi şi dezavantajaţi respectiv ajutorarea lor în găsirea unui loc de muncă. Consorţiul oferă de asemenea formare profesională în domeniul turismului, catering-ului, şi IT. FCN lucrează cu proiecte finanţate de EU încă din anul 2004, în speţă Erasmus+ LLP, EIF şi Daphne, atât în calitate de partener cât şi promotor. Are o unitate de formare a tineretului în regiunea Toscana unde se țin cursuri de formare finanțate UE sau la cererea clienților.

Contact
Ms Patrizia GIORIO
Tel: +39 055 4476026
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.formazionenet.eu

 

 

ARSIS – Asociaţia Pentru Suportul Social Al Tineretului, Grecia

Logo ARSIS Association for the Social Support of YouthARSIS – Asociaţia Pentru Suportul Social Al Tineretului Grecia este un ONG independent întemeiat în anul 1992. În prezent ARSIS dezvoltă activități, servicii şi diferite programe în Thessaloniki, Atena, Alexandroupolis, Volos, Kozani şi Tirana(Albania). Organizația participă la activități menite să ocrotească pe cei marginalizaţi de către societate ( cei fără adăpost, migranţi, cei în căutare de azil, romi şi condamnaţi) respectiv ocrotesc copii şi tineretul de pericolul marginalizări sociale. Organizaţia funcţionează pe baza unui model de suport interdisciplinar, care utilizează experienţa europeană şi internațională, prin mai multe de 15 reţele care colaborează cu instituţii publice şi ONG-uri, respectiv instituţii sociale.

Contact
Valbona HYSTUNA
Tel: +30 6932855699
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.arsis.gr

 

 

Universitätsklinikum Ulm, Germania

Logo Universitätsklinikum Ulm | Kinder- und JugendpsychiatrieSecţia de Pedagogie, Protecţia Tineretului, Cercetarea Ataşamentului şi Psihopatologia dezvoltării face parte din Unitatea de Psihiatrie și Psihoterapie pentru Copii şi tineri a Spitalului Universitar din Ulm. Scopul secției este cercetarea aplicată în următoarele domenii: psihiatrie copii şi tineret, servicii de sănătate pentru copii şi tineret. Activitatea principală este elaborarea modelelor interdisciplinare care au ca scop îngrijirea şi suportul copiilor respectiv o relație sănătoasă între părinţi şi copii. Departamentul a reuşit deja să elaboreze mai multe tipuri de modele şi mai multe proiecte de formare în domeniul dezvoltării timpurii şi protecția copiilor.

Contact
Katrin CUNITZ
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.uniklinik-ulm.de

 

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita, România

Logo Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului HarghitaDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita este instituția publică aflată în subordinea Consiliului Județean Harghita, înființată la data de 01.01.2005 prin comasarea Serviciului Public de Asistență Socială și a Direcției Județene pentru Protecția Drepturilor Copilului Harghita. Instituția are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor guvernamentale de asistență socială în vederea prevenirii și combaterii marginalizării sociale și a sărăciei. În acest sens, elaborează strategia proprie de asistență socială, planul de asistență socială și programe de acțiune în domeniu, în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială. DGASPC Harghita are responsabilitatea de a asigura drepturile sociale a persoanelor cu handicap, servicii sociale copiilor şi persoanelor adulte în situații de risc. DGASPC este deasemnea coordonatorul unei reţele de centre de îngrijire, centre de suport.

Contact
Zoltan ELEKES
Harghita County Social and Child Protection Department
Adresa: 530140-Miercurea Ciuc, Piața Libertății nr. 5, Romania
Tel: +40 266 314 711
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.dgaspchr.ro

 

 

Volunteering Matters, Regatele Unite

Logo Volunteering MattersVolunteering Matters este liderul organizațiilor de voluntariat şi caritate socială din Marea Britanie, îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Angliei, Scoţiei, Wales şi Irlanda de Nord. Viziunea instituției este de a crea o societate puternică şi inclusivă. Misiunea organizaţiei Volunteering Matters este să faciliteze implicarea activă a membrilor comunităţii în activităţile acestuia. Volunteering Matters în parteneriat cu diferite organizaţii din Regatul Unit şi Europa facilitează colaborare între membri unei comunităţi prin oferirea de servicii superior calitativ şi astfel contribuind la o calitate de viaţă superioară. Volunteering Matters este de asemenea un ONG de nivel european cu experiență, a găzduit secretariatul pentru Volonteurope din anii 1990. Volunteering Matters este o asociaţie activă în domeniul tineretului încă din anul 1962. Oferă expertiză şi experiență în domeniile precum mobilizarea tinerilor voluntari, suport pentru persoane necalificate sau marginalizate, îngrijirea copiilor etc.

Contact
James MOON
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.volunteeringmatters.org.uk

 

 

E.N.T.E.R. GmbH, Austria

Logo E.N.T.E.R. GmbHE.N.T.E.R. susţine strategiile EU prin diseminare şi exploatarea rezultatelor proiectelor finanțate de UE spre beneficiul tuturor cetăţenilor UE. Oferă coordonatorilor de proiecte europene oportunităţi de diseminare a informaţiilor despre proiectele derulate a unor reţele largi de organizaţii interesate. În acest moment rețeaua are mai mult de 800 organizaţii membre din 36 ţări diferite. Principala responsabilitate a organizației E.N.T.E.R. este de a sprijini proiectele în diseminarea informaţiilor şi exploatarea activităților la nivel local, regional, naţional, şi European. E.N.T.E.R. pe lângă concepte de diseminarea bine structurate are şi experienţă în organizarea evenimentelor.

Contact
Georg MÜLLNER
Tel: +43 316 329005
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.enter-network.eu