Projektkoordinátor

Jugend am Werk Steiermark GmbH, Ausztria

Logo Jugend am Werk SteiermarkJugend am Werk az egyik legnagyobb szociális szolgáltató Ausztriában, Stájerországban. Ügyfeleikkel és több mint 800 alkalmazottukkal együtt életperspektívákat dolgoznak ki. Stájerország területén 59 helyszínen végzik tevékenységüket az alábbi területeken: fogyatékosok társadalmi integrációja és gondozása, fiatal felnőttek képzése, munkavállalás, korai beavatkozás, segítségnyújtás menekülteknek, krízisintervenció valamint fiatalok gondozása és támogatása. Személyreszabott és innovatív szolgáltatások, ügyfélközpontúság, sok év tapasztalat és szpeciálisan képzett alkalmazottak jellemzik a Jugend am Werk munkáját. Több mint 30 éves tapasztalata van az elhelyezési és krízis intervenciós központokban nevelkedő fiatalok ellátásában. Jugend am Werk Steiermark GmbH egy non-profit szervezet és az ISO 9001:2008 minőségmenedzsment szerint működik.

Kapcsolat
Regina ENZENHOFER
Tel: +43 50 7900 3200
Mobil: +43 664 80006 4022
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.jaw.or.at

 

Projektpartnerek

Formazione Co&So Network, Olaszország

Logo FormAzione Co&So NetworkFormAzione Co&So Network 10 szociális szövetkezetből álló Konzorcium, amely Firenzében, Olaszországban található. A FormAzione Co&So Hálózat közbeszerzési szerződések értelmében vállalja el a város és a provincia számos szociális szolgáltatásainak kivitelezését. Az FCN állandó személyzete 10 alkalmazott de összességében a Konzorcium kb. 700 embert foglalkoztat. Az FCN az egyetlen olyan szervezet, amely a hátrányos helyzetű és fogyatékos személyek munkaerőpiaci elhelyezkedését segíti és támogatja a provinciával kötött megállapodás értelmében. Továbbá, a Konzorcium szakmai képzéseket szervez a catering, turizmus és IT szektorokban. Az FCN 2004 óta dolgozik az Unió által finanszírozott projektekben, különösen az Erasmus+, LLP, EIF és Daphne programokban, mint média- és projektpartner. Ugyanakkor egy akkreditált képzési egységet is működtetünk a Toszkán régióban, Uniós támogatással vagy kérésre.

Kapcsolat
Patrizia GIORIO
Tel: +39 055 4476026
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.formazionenet.eu

 

 

ARSIS – Fiatalok Társadalmi Támogatásáért Egyesület, Görögország

Logo ARSIS Association for the Social Support of YouthARSIS – Fiatalok Társadalmi Támogatásáért Egyesület egy 1992-ben alapított független non-profit szervezet. Jelenleg a szervezet az alábbi városokban működik: Thessaloniki, Athén, Alexandroupolis, Volos, Kozani, and Tirana (Albánia). Olyan tevékenységekben vesz részt, amelyek védik a hátrányos szociális helyzetben levő (hajléktalan, menedékkérő, menekült, migráns, roma, büntetett előítéletű) gyermekeket és fiatalokat a társadalmi kirekesztéstől és a társadalmi marginalizáció veszélyétől. Egy interdiszciplináris támogatási modell alapján működik, amely az Európai és nemzetközi tudást felhasználva 15 hálózat munkásságában vesz részt. Más non-profit és közintézményekkel dolgozik együtt.

Kapcsolat
Valbona HYSTUNA
Tel: +30 6932855699
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.arsis.gr

 

 

Universitätsklinikum Ulm, Németország

Logo Universitätsklinikum Ulm | Kinder- und JugendpsychiatrieA Pedagógiai, Ifjúságvédelmi, Kötődéskutatási és Fejlődési Pszichopatológia Részleg az Ulmi Egyetemi Korház Gyermek és Ifjúsági Pszichiátria és Pszichoterápia Osztályának része. A részleg fő célkitűzése alkalmazott kutatás az alábbi területek együttműködését illetően: gyerek és ifjúsági pszichiátria és pszichoterápia, gyerek- és ifjúságvédelem, egészségügyi szolgáltatások. Fő tevékenysége olyan interdiszciplináris modellek kidolgozása és fejlesztése, amelyek a gyerekek és fiatalok gondozását és támogatását szolgálják, valamint az egészséges szülő-gyermek kapcsolatot segítik elő. A részlegnek sikerült már többféle modellt és tantervet kidolgozni és alkalmazni a korai fejlesztés és gyerekvédelem területén.

Kapcsolat
Katrin CUNITZ
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.uniklinik-ulm.de

 

 

Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, Románia

Logo Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului HarghitaA Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság Hargita Megye Tanácsának alárendelt intézmény, mely 2005. január 1-én jött létre a Szociális Közszolgálat és a Hargita Megyei Gyermekjogvédelmi Igazgatóság összevonásával. Igazgatóságunk szerepkörébe tartozik a kormányszintű szociálpolitikák és stratégiák gyakorlatba ültetése, melyek fő célja a társadalmi marginalizálódás és a szegénység enyhítése. Ennek érdekében saját szociális stratégiát, szociális programot és akciótervet dolgoz ki, szem előtt tartva megyénk lakosainak helyzetét, igényeit. Az Igazgatóság feladatkörébe tartozik a fogyatékkal élő személyek, veszélyeztetett helyzetben lévő gyermekek és más hátrányos helyzetű felnőttek jogainak védelme és különböző tanácsadási, ápolási-gondozási, és gyerekvédelmi elhelyező központokból álló hálózatot vezet.

Kapcsolat
Zoltan ELEKES
Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság
Cím: 530140-Miercurea Ciuc, Piața Libertății nr. 5, Romania
Tel: +40 266 314 711
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.dgaspchr.ro

 

 

Volunteering Matters, Egyesült Királyság

Logo Volunteering MattersA Volunteering Matters az Egyesült Királyság vezető önkéntességi és szociális tevékenységet folytató jótékonysági szervezet, amely Anglia, Skócia, Wels és Észak-Írország területein tevékenykedik. Víziója egy olyan társadalom, amelyben mindenki részt vesz egy erős és befogadó közösség kialakításában. A Volunteering Matters küldetése, hogy ösztönözze az embereket, hogy aktív szerepet vállaljanak a közösségi életben. Számos Egyesült Királysági és Európai szervezetekkel együttműködve segíti a közösségek fejlődését, hogy jobb szolgáltatásokat tudjanak nyújtani és a közösség tagjai jobb életet élhessenek. A Volunteering Matters egy tapasztalt non-profit szervezet, amely a 90-es évek elejétől a Volonteurope Titkárságának székhelye és 1962 óta aktív résztvevője az ifjúsági programoknak. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik az alábbi területeken: fiatal önkéntesek mobilitása, kirekesztett és képzetlen fiatalok támogatása, gyermekgondozás stb.

Kapcsolat
James MOON
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.volunteeringmatters.org.uk

 

 

E.N.T.E.R. GmbH, Ausztria

Logo E.N.T.E.R. GmbHAz E.N.T.E.R különböző projektek eredményeinek disszeminációjával és felhasználásával támogatja az EU stratégiáit, minden európai állampolgár javára. Lehetőséget nyújt az EU projektek koordinátorainak, hogy a projektjeikkel kapcsolatos információkat eljuttassák egy széleskörű érdekelt szervezetekből és testületekből álló közösség számára. Jelenleg a hálózatnak több mint 800 tagja van, 36 különböző országban. Az E.N.T.E.R fő tevékenysége a disszemináció és a projektek eredményeinek felhasználása úgy helyi, mint regionális, nemzeti és európai szinten. Továbbá a jól kidolgozott disszeminációs stratégiák mellett, az E.N.T.E.R. eseményszervezésben is jártas.

Kapcsolat
Georg MÜLLNER
Tel: +43 316 329005
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.enter-network.eu